Infravörös technológián alapuló hőtérkép, számítógépes testtartás felmérés, súlypont vizsgálat: Ezek az eljárások mind-mind konkrét, megfogható, tényszerű mérési adatokkal szolgálnak az állapotodról, melyekkel alátámasztják manuális állapotfelmérés hitelességét.

Ha gerincferdülésed van, ha fájdalommal élsz, és most már csak a biztosra mész - és értékeled a profizmust!
kiropraktika-szakerto


Az ismertség önmagában nem jelent értéket, és a számtalan Facebook követő, a rendszeres TV nyilvánosság, az újságcikkek, amik a munkámat kísérik, inkább a témának szólnak, mint nekem. Viszont óriási erőt és lelkesedést ad ahhoz, hogy folytassam a kiropraktika hazai népszerűsítését, és mindent megtegyek azért, hogy Te is jobban érezd magad!

Érdekel a szakmai pályafutásom?
 
pontos-diagnozis


Az akadémikus orvoslás hatalmas tudásanyagot halmozott már fel, mégis megbocsátasz az orvosodnak, ha egy-egy diagnózisa találgatásnak bizonyul. Hiába minden szakértelem, ha a gyógymód - mely gyakran csak a tünetek kezelése - eredménytelen, nem beszélve az ilyenkor minden ellentételezés nélkül tapasztalt mellékhatásokról.

Hogy ilyesmi nálunk miért nem fordul elő?
Olvasd el itt!
kiropraktor-webaruhaz


Ha adott a szakértelem, és a technológia ahhoz, hogy pontosan tudd, mi bajod, a gyógyulás még hátra van - és a sikere nagyban függ attól, hogy milyen eszközöket használsz! Hogy teljes felelősséget vállalhassunk a gyógyulásodért, létrehoztuk az első hazai kiropraktikai webáruházat, ahol a szakmailag megkívánt minőségben vásárolhatod meg, ami a terápiádhoz szükséges.

Eszközök is első kézből. itt!
x
VÁRJ!
 1. 7-mozgassor-derekfajasra Ha már betértél hozzánk,
  ne menj el üres kézzel,

  fogadd el ajándékba
  ezt az ebookot.

  Megszabadulhatsz
  a derékfájásodtól,

  a pénzed viszont megtarthatod:

  Az ebook árát, 1500 Ft-ot most elengedjük,
  de Téged megoldás nélkül nem!

 2. Keresztnevem:(*)
  Please type your full name.
 3. Mail címem:(*)
  Invalid email address.