Nem szükségszerű, hogy a fájdalommal élj, erre nem adhatnak elég okot sem a munkakörülményeid, sem az öregedés - különösen nem a megfelelő gyógymód hiánya: Ha nem akarsz gyógyszereken élni, ha elutasítod a műtéti beavatkozást, akkor sincs minden veszve, sőt!

Ha megtaláljuk a módját annak, hogy helyrebillentsük a tested állapotát, visszaállíthatjuk azt a harmóniát, amely valami egészen csodálatos módon képes összehangolni és tökéletesen működtetni e rendkívül összetett rendszert, akkor végül a lelked is szárnyra kaphat, mert nem fogja gúzsba kötni a fájdalom.


dalai-lama-egeszseg-boldogsag

Öszentsége szavain gondolkodva talán Benned is felvetődik a kérdés, hogy
eszedbe jut-e egyáltalán az egészséged, amikor a boldogságodon ábrándozol? Pedig nagyon úgy túnik, hogy a boldogsághoz nem igazán sok kell, ha tényleg egészséges vagy, és annak is érzed magad!

Nem véletlenül olvasod ezeket a sorokat éppen itt
, hiszen a kiropraktika egy meglehetősen holisztikus szemlélet a tekintetben, hogy az egész rendszer egyensúlyára törekszik, miközben a részeket gyógyítja - vagyis a teljességre figyel testi szinten úgy, ahogy Te a teljességet éled át szellemi-lelki szinten, amikor boldognak érzed magad.Akkor hát szabadulj meg a fájdalomtól, és legyél újra boldog!

Hogy mit ajánlunk Neked - most mindössze 1500 Ft-ért?
 
 

Először: egy rendkívül hasznos kiadvány Kálbori Zsoltnak, a kiropraktika doktorának, a Magyar Kiropraktőrök Egyesülete elnökének tollából, amin keresztül 4 egyszerű, otthon végezhető gyakorlatotra tanít meg Téged a derékfájásod távoltartására

Másodszor:
A gyakorlatok végzéséhez a kiadvány mellé most ajándékba kapsz Tőlünk egy speciális, erre a célra kifejlesztett, FIT66 gumiszalagot, ami önmagában is megér ennyit, ha külön vásárolod meg.

Harmadszor: Megkönnyítjük a választásod, mert nem csak egy működő terápiához jutsz, de gyors bizonyossághoz is arról, hogy jól választottál a sok lehetséges kezelési forma és specialista közül!

Negyedszer: A csomag megvásárlásával nem kevés, gyakorlatilag 50% kedvezményhez jutsz. Igazából nem nagy pénzről van szó, de így vehetsz akár két csomagot is, hogy ha van derékfájós barátod, aki értékelné.

4-gyakorlat-igen


Nincs időd hétről hétre kezelésekre járni?


Tartasz a műtéti beavatkozásoktól?


Tartasz a gyógyszerektől?

Már nagyon fáj?

kell-nekem
 

(Mire vársz? Itt az ideje, hogy végre megkönnyebbülj, és újra átéld a teljes fájdalommentesség érzését, és újra felhőtlenül boldog legyél!)
x
VÁRJ!
 1. 7-mozgassor-derekfajasra Ha már betértél hozzánk,
  ne menj el üres kézzel,

  fogadd el ajándékba
  ezt az ebookot.

  Megszabadulhatsz
  a derékfájásodtól,

  a pénzed viszont megtarthatod:

  Az ebook árát, 1500 Ft-ot most elengedjük,
  de Téged megoldás nélkül nem!

 2. Keresztnevem:(*)
  Please type your full name.
 3. Mail címem:(*)
  Invalid email address.